Integrer SMS.dk med Klaviyo til effektiv automatisering af din SMS-kommunikation

Anvend SMS.dk i dine Klaviyo flows

Integrationen af sms.dk og Klaviyo giver dig mulighed for at bruge SMS.dk til at sende SMS-beskeder og mange andre SMS integrationer i dine automatiserede Klaviyo-flows. Ved at tilføje SMS.dk-handlinger til dine flows kan du f.eks. sende relevante og tidssvarende beskeder til dine kunder baseret på deres adfærd og interaktion med dine kampagner.

Integrationen af SMS.dk med Klaviyo foregår via brugen af webhooks, hvilket giver dig mulighed for at sende SMS-beskeder, administrere dine kontakter og mange andre SMS funktioner  i dine automatiserede Klaviyo flows. 

Integrer SMS i dine Klaviyo flows

Dette kan du med SMS.dk og Klaviyo...

 • Send SMS i dine Klaviyo flows

  Brug din SMS.dk konto sammen med Klaviyo og send SMS i dine flows. På den måde kan du sende SMS til Danmark og de lande du ønsker i dine Klavio flows. 

  Læs guide
 • Tilføj medlemmer til SMS gruppe

  Du kan tilføje kontakter til dine SMS grupper direkte i dine Klaviyo flows. Det betyder at du tilføje en kontakt til en eller flere SMS grupper i dit Klaviyo flow.

  Læs guide
 • Fjern medlemmer i SMS gruppe

  Fjern kontakter fra dine SMS grupper i dine Klavio flows. Det er f.eks. praktisk hvis en person ønsker at afmelde sig SMS, så kan du bare fjerne kontakten fra en eller flere SMS grupper.

  Læs guide
 • Send SMS til SMS gruppe

  Du kan sende SMS til alle kontakter i en eller flere SMS grupper i et Klaviyo flow. Det kan f.eks. være at du vil sende en SMS til alle i en SMS gruppe hvis prisen på et produkt falder. 

  Læs guide
 • Deaktiver kontakt i SMS.dk adressebog

  Du kan deaktivere kontakter, hvilket betyder at de kommer på en 'Deaktiveret-liste i SMS.dk', og betyder i praksis at der ikke kan sendes SMS til mobilnummeret før du aktiverer det igen (som du også kan gøre igen fra dit Klaviyo flow). Kontakten gemmes altså, men der kan ikke sendes SMS til nummeret. 

  Læs guide
 • Opdater kontakt i SMS.dk adressebog

  Du kan opdatere en kontakt i SMS.dk fra dit Klaviyo flow. Praktisk hvis du f.eks. vil opdatere et mobilnummer, navn eller andet. Hvis personen er medlem af flere SMS grupper opdateres kontakten også automatisk i alle dine SMS grupper i SMS.dk. 

  Læs guide
 • Slet kontakt i SMS.dk adressebog

  Du kan slette en kontakt fuldstændigt fra din SMS.dk adressebog i dit Klaviyo flow. Praktisk i forhold til GDPR automatisering hvis en bruger ønsker at blive slettet, eller hvis en person slettes i din webshop/SaaS software.

  Læs guide
 • Hvis du ønsker hjælp til at opsætte
  dit Klaviyo flow så kan du kontakte os.

  Vi tilbyder også skræddersyede SMS-løsninger
  der passer netop til dit Klaviyo SMS setup.
  Så tøv ikke med at kontakte os

Opret testkonto

Testkonto med 10 SMS

Sådan kommer du i gang...

Hvis du vil bruge SMS.dk sammen med Klaviyo og teste effektiviteten af vores SMS gateway, så gir vi dig 10 test-SMS som du kan teste med.

Opret en ikke bindende demo-konto, så får du adgang til at teste alle funktioner. Hvis du har spørgsmål så er vi altid klar til at besvare dig på telefon, e-mail og chat.

Opret testkonto

ISAE 3000 audited SMS-gateway
Testkonto med 10 SMS
Intet abonnement - 0 kr/md.
Opret testkonto
SMS.dk kan anvendes af firmaer og foreninger.
Send hurtig SMS fra computeren til en eller flere mobiler