Al data bliver i Danmark

Din sikkerhed for høj databeskyttelse

Hos SMS.DK er vores servere udelukkende placeret i Danmark. Dette er vigtigt i forhold til GDPR, da det sikrer, at vores kunders data opbevares og behandles i overensstemmelse med de strenge krav, der er fastsat af EU's persondataforordning.

Ved at vælge at placere vores servere i Danmark, kan vores kunder være trygge ved, at deres kundedata opbevares på en sikker måde og ikke overføres til lande uden for EU, hvor databeskyttelseslovgivningen måske ikke er lige så streng.

Vi sætter en ære i at beskytte vores kunders data, derfor vi årligt udarbejdet en ISAE-3000 erklæring af en uafhængig revisor (BDO). Denne erklæring bekræfter, at vores interne kontroller og procedurer for behandling og opbevaring af vores brugeres data er sikre og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Det er vigtigt for os at opretholde en høj standard for datasikkerhed og fortrolighed, derfor er denne erklæring er en vigtig del af vores bestræbelser på at beskytte vores brugeres data.

Vi tager databeskyttelse og fortrolighed meget alvorligt, og vi fortsætter med at forbedre vores processer og kontroller for at sikre, at vi fortsat lever op til de høje standarder, som vores kunder fortjener.

Skulle du have yderligere spørgsmål omkring GDPR og vores datacenter, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan altid downloade nyeste ISAE-3000 erklæring her:

Al data bliver i Danmark - Din sikkerhed for høj databeskyttelse

Opret testkonto

Testkonto med 10 SMS

Send hurtig SMS fra computeren til en eller flere mobiler