Vilkår for oprettelse af test-login på SMS.dk

1. Registrering

Besøgende på SMS.dk har mulighed for at oprette et gratis test-login på hjemmesiden. Der kan kun oprettes én tilmelding pr. virksomhed eller forening og ved tilmelding skal der gives korrekte oplysninger. Misbrug af andres oplysninger resulterer i permanent lukning af din konto. Det er gratis at teste SMS.dk og ved tilmelding tilføjer vi 10 test SMS til din konto.

2. Privatliv

Virksomhedsoplysninger gemt i vores kunderegister vil ikke blive sendt eller videregivet til uautoriserede eller andre virksomheder.

3. Ukorrekt brug og ansvar

Du er ansvarlig for hvad der sendes og modtages med tjenesten, SMS.dk er ikke ansvarlig for dette. Brug af tjenesten til at true, chikanere eller forårsage noget, der er i strid med dansk lov eller et andet lands lovgivning, som SMS sendes til, vil blive betragtet som misbrug. Misbrug af tjenesten vil blive politianmeldt og føre til øjeblikkelig lukning af din konto. Købte SMS-beskeder vil i sådanne tilfælde gå tabt.

Du er forpligtet til at finde ud af, hvilke love der gælder for dine ydelser, f.eks. hos Digitaliseringsstyrelsen og Spillemyndigheden.

4. Ansvarsfraskrivelse

SMS.dk fraskriver sig ethvert ansvar for indholdet af SMS-beskeder sendt via tjenesten. Kunden accepterer at tilbagebetale SMS.dk for alle krav fra tredjemand, der opstår som følge af indholdet af SMS-beskeder sendt via SMS.dk.

5. Overtrædelse af vilkårene

I tilfælde af brud på vilkårene har SMS.dk ret til øjeblikkeligt at slette og deaktivere din konto, samt videregive kontaktoplysninger til teleselskaberne og/eller politiet til brug for retssager.

6. Kontaktoplysninger

SMS.dk ejes og drives af virksomheden

Compaya A/S
Palægade 4, 2. tv
1261 København K
Tlf. (+45) 38 40 40 41 (åbent hverdage mellem 09-16.00, fredag kun til kl. 15.00)
E-mail: info@sms.dk

Sådan kan du anvende SMS

Start nu
Intet abonnement - 0 kr/md.
Testkonto med 10 SMS